Najnovšie recenzie zo sekcie Metráž
Tiež je to dobrá kúpa a sú dobré
- Ok
- Pekna
na jednotku :) látka krásna, kvalita výborná :)
na jednotku :), tovar krásny, kvalita výborná, ďakujem :)
- Nadherny lan,vyborne sa z neho sije.
- Tovar splňa moje požiadavky
Krásna kvalitná
Veľmi pekná hodí sa do vidieckeho štýlu
Krásna látka
Menej výrazné farby inak ok
Výborná kvalita, pekný vzor, krásna látka
super
Veľmi pekná a kvalitná látka. Mám ju na altánku 3x3m. Bohužiaľ-keďže šírka je len 150cm, látku som musela dať zošiť a tu nastal problém-keď prší, voda sa dostane pomedzi šev….kvapká cez zošitú časť, a to myslím, že kvalita šitia je výborná. Toto je celkom mínus a treba na to prihliadať. Inak vodu neprepustí a odporúčam ju
Látka je krásna, mám z nej ušité poťahy na hojdačky, no jeden poťah, ktorého kúsok nebol zakrytý pod obalom hojdačky-úplne vybledol (združovali), viditeľne stratil svoju sivú farbu, tak odporúčam túto látku chrániť pred slnkom, určite vybledne. Inak pekná látka a dobre sa čistí.
- Prederavená látka.posiata malími dierkami,ktoré vidno až príliš keďže sme tkaninu použili na strechu hojdačky.
- Asi závada pri výrobe.
Neoplatí sa to reklamovať,poštovné tam a späť by bola drahšia. Odporúčam zamestnancom prípadnú kontrolu pred zabalením a odoslaním. Proti svetlu vyniknú dierky. Neberúc do úvahy túto závadu,bola by to dobrá voľba na zakrytie troj miestnej hojdačky proti slnku a dažďu.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »