Najnovšie recenzie zo sekcie Metráž
- Krásny materiál..elastický ako na foto
Odporúčam :)
- Farba je uzasna,bambus je idealny na leto
- Nadherna latka,na leto idealna
uvádzate že záves je obojstranný , to znamená že by mal byť rub aj líc rovnaký - čo sa týka štruktúry povrchu , no nie je tomu tak
Poťahová látka Velvet - Hnedá karamelová
Pridané: 4. novembra 2024
(naposledy upravené 4. novembra 2024)
Zakúpený v Bargertex
v ponuke uvádzate gramáž 560g / meter štvorcový , no reálne má 315 g / meter štvorcový - niekde sa stala chyba , čakal som pevnejšiu , hustejšiu látku , až po čase sa ukáže jeho kvalita
Makky filc 2x0,5m. Farba, opis, vsetko sedi.
Pekná farba,ale dosť púšťa.Je to bavlna,počítala som že sa pri praní zrazí,ale zrazila sa až o 7 CM zo šírky,to sa mi zdá veľa.
- Tato latka je pre mna obrovskym sklamanim
Tato latka je podla mna extremne tenka, na dotyk posobi velmi tenko a umelo,.akoby sa smykala. Takto na mna posobia lacne textilne materialy. V popise je 95% bavlna,.ale mam pocit subjektivne 70% PE a 30% bavlna. A elasticita tohto materialu je uplne zbytovne velka. Od vas som zvykla kupovat uplety a poznam ich. Toto je zrejme nejaka nova verzia a uz teda nekupim. Oskar verzia uzasna,.Milano otras.
- Absolutne nesklamal. Soft od vas je proste top. Krasna farba je bonus.
- Neuveritelna jemnost
- fantázia +
Antialergická výplň duté vlákno - guličky 500 g
Pridané: 31. októbra 2024
(naposledy upravené 31. októbra 2024)
Zakúpený v Noezon.sk
Produkt využijem pri šití pelechov pre zvieratká.
Tovar bol perfektne zabalený a s príjemnými samolepkami.
Ďakujem
Je super pevný, presne ako som dúfala ,toto bol uz druhý z takoy,veľká spokojnosť
Farby sedia s popisom názvu, a kvalita nite je super
- Veľmi príjemná na nosenie
Môže byť.
Môže byť.
Neprečítala som si dôkladne údaje , latka ma veľkú gramáž. Tiez farba (javí sa mi az do béžova) a jemnosť vzoru (súhlasí s druhou fotografiou, kým ja som sa spoliehala na prvú - kde sa vzor zdá veľký) a povrchová drsnosť latku predurčujú na kabát alebo bundu, nohavice pre dieťa by boli meravé.
- Veľmi pekný, spokojná
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »